Werkwijze

Wat is het doel van de WSK?

Verhogen van het inkooprendement van de aangesloten leden.

Welk werk wordt mij uit handen genomen?

De WSK bedingt extra bonuskortingen (bovenop uw eigen inkoopkorting), de WSK brengt inkoopprijzen en verschillen in kaart en de WSK regelt facturering en bonusadministraties.

Hoe hoog is die korting?

De kortingen variëren en zijn in te zien via de ledenpagina . Over het algemeen gelden kortingen van tussen de 3 en 10 procent. Neem contact op met het secretariaat (0255-820221) voor nadere informatie.

Ben ik verplicht om af te nemen via de grossiers van WSK?

Nee, dat beslist u zelf: u kunt ook inkopen bij leveranciers die niet bij de WSK zijn aangesloten.

Maakt WSK prijsafspraken voor mij?

Nee. U maakt gebruik van de kortingen (percentages en staffelkortingen) die de WSK bedingt. Hoeveel u inkoopt, bij wie en voor welke prijs, is aan u. Maar daarbij wordt u wel een handje geholpen, doordat de verenging een selectie van gemiddelde inkoopprijzen van alle grossiers op een rijtje zet.

Wanneer zie ik die bonuskorting terug?

De bonuskorting krijgt u per kwartaal terug. Zo heeft u direct in kaart wat het lidmaatschap van de WSK u oplevert. Alle kortingen die van de grossiers zijn ontvangen, worden volledig aan de leden uitgekeerd.

Om welke productgroepen gaat het?

Rund-, kalfs-, varkens- en lamsvlees, vleeswaren, kip, wild, gevogelte, kruiden en specerijen, kaas, verpakkingsmateriaal, afval- en restproducten, energie en overige slagerijbenodigdheden.

Bepaalt de leverancier op welke producten de korting slaat?

Nee, een met de WSK afgesproken korting geldt voor alle producten. Niets mag worden uitgesloten.

Wat moet ik doen om lid te worden?

Iedere zelfstandige slager kan lid worden. Bij intreding geldt een deelnamekapitaal van € 1.134,45, die u bij uittreding weer terugkrijgt. U machtigt de WSK automatisch te incasseren. U geeft een bankgarantie of borgstorting af van eenmaal de gemiddelde weekafname.

Wat gebeurt er dan?

U krijgt een inlogcode, zodat u via deze site op de hoogte blijft van de prijzen en aanbiedingen van leveranciers. Daarnaast houden we u per e-mail op de hoogte van prijsverschillen, als u veel meer betaalt dan het gemiddelde. U ontvangt wekelijks een factuur waarop alle leveranties staan vermeld. Daarop wordt ook € 23,- in rekening gebracht om de algemene onkosten te dekken.

Hoe meld ik me aan?

Een e-mail sturen naar het secretariaat (info@westelijkeslagerskombinatie.nl). U kunt ook contact opnemen met een lid in de buurt.